Barion Pixel

Dr. Herz Glükozamin + Kondroitin-szulfát + MSM kapszula, 60 db

3.825 Ft
Menny.:
db
Cikkszám: 5999564541539
A gyártó összes terméke: Dr. Herz
Raktárkészlet: 0 db (Beszerzés: 1-3 m.nap)
Szerezhető hűségpontok: 77

Leírás és Paraméterek

Természetes, komplex ízületi készítmény 3 kiváló, magas hatóanyag tartalmú, jól felszívódó értékes tápanyaggal ( Glükozamin-szulfát, MSM, Kondroitin -szulfát) hozzáadott C-vitaminnal és szerves kötésű, jó biológiai hasznosulású Cinkkel

Javasolt ízületi betegség, vagy fokozott ízületi terhelés következtében kialakuló porc, valamint ízületi rendellenességek esetén a különleges táplálkozási igény kielégítésére.

A glükozamin segíti a súrlódásnak kitett ízületi szövetek működését és a porcszövetek újraképződését.

A kondroitin a porc egyik fő alkotóeleme, amelyet kiváló vízmegkötő képesség jellemez. Ezáltal biztosítja a porc mechanikus-elasztikus tulajdonságait. Elsősorban sportolóknak, idősebbeknek és nehéz fizikai munkát végzőknek ajánlják. A kondroitin-szulfát elősegíti a porc egészséges szerkezetének megőrzését és az ízületek normál működését. Hozzájárul a porc fő szerkezeti elemeinek felépítéséhez és fenntartásához, így fontos szerepet játszik az ízületi porcok épségének megőrzésében és regenerálódásában.

A metil-szulfonilmetán elősegítheti a porc egészséges szerkezetének megőrzését.

Hatóanyagok

2 kapszula

Glükozamin-szulfát

500 mg

MSM

300 mg

Kondroitin-szulfát

200 mg

C-vitamin

80 mg

Cink (szerves kötésű Cink-citrát)

10 mg

 Összetevők:

Glükozamin-szulfát, metil-szulfinol metán, kondroitin -szulfát, C-vitamin (L-aszkorbinsav), Cink (cink-citrát), tömegnövelő szer (kukoricakeményítő), csomósodást gátló anyag (mikrokristályos cellulóz), kapszulahéj (zselatin)

Felhasználási javaslat: Napi 2 kapszula bő folyadékkal, szétrágás nélkül nyelje le.

Leírás

Természetes, komplex ízületi készítmény 3 kiváló, magas hatóanyag tartalmú, jól felszívódó értékes tápanyaggal ( Glükozamin-szulfát, MSM, Kondroitin -szulfát) hozzáadott C-vitaminnal és szerves kötésű, jó biológiai hasznosulású Cinkkel

Javasolt ízületi betegség, vagy fokozott ízületi terhelés következtében kialakuló porc, valamint ízületi rendellenességek esetén a különleges táplálkozási igény kielégítésére.

A glükozamin segíti a súrlódásnak kitett ízületi szövetek működését és a porcszövetek újraképződését.

A kondroitin a porc egyik fő alkotóeleme, amelyet kiváló vízmegkötő képesség jellemez. Ezáltal biztosítja a porc mechanikus-elasztikus tulajdonságait. Elsősorban sportolóknak, idősebbeknek és nehéz fizikai munkát végzőknek ajánlják. A kondroitin-szulfát elősegíti a porc egészséges szerkezetének megőrzését és az ízületek normál működését. Hozzájárul a porc fő szerkezeti elemeinek felépítéséhez és fenntartásához, így fontos szerepet játszik az ízületi porcok épségének megőrzésében és regenerálódásában.

A metil-szulfonilmetán elősegítheti a porc egészséges szerkezetének megőrzését.

Hatóanyagok

2 kapszula

Glükozamin-szulfát

500 mg

MSM

300 mg

Kondroitin-szulfát

200 mg

C-vitamin

80 mg

Cink (szerves kötésű Cink-citrát)

10 mg

 Összetevők:

Glükozamin-szulfát, metil-szulfinol metán, kondroitin -szulfát, C-vitamin (L-aszkorbinsav), Cink (cink-citrát), tömegnövelő szer (kukoricakeményítő), csomósodást gátló anyag (mikrokristályos cellulóz), kapszulahéj (zselatin)

Felhasználási javaslat: Napi 2 kapszula bő folyadékkal, szétrágás nélkül nyelje le.

Tájékoztatás

Az étrendkiegészítők fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

A termékek leírásait, összetevőinek listáját, a termékkel kapcsolatos információkat igyekszünk naprakészen tartani, de esetenként előfordulhat, hogy nem tudjuk elég gyorsan lekövetni a gyártó általi módosításokat. Kérjük, hogy felhasználás előtt minden esetben olvassák el a termék csomagolásán szereplő információkat.

Az oldalon található termékképek illusztrációk, frissítésük folyamatos, azonban előfordulhat korábbi csomagolással illusztrált termék. Megrendeléskor a termék neve és cikkszáma a mérvadó.

Hasonló termékek

Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.