Leírás és Paraméterek
Bejgli, pozsonyi kifli jellegű termékek készítéséhez. Egyszerűen elkészíthető, csökkentett szénhidráttartalmú élelmi rostban gazdag édesítőt már tartalmaz puha, omlós tésztaállag nyerhető vele Töltse Dia-Wellness töltelékekkel.
Összetevők: búzafehérje, élelmi rost, növényi zsír(pálma, kókusz), só, tömegnövelőszer: polidextróz, tojássárgapor, burgonyafehérje, búzakorpa, lisztkezelőszer: aszkorbinsav,
étkezési sav: tejsav, emulgeálószer: E471, sűrítőanyag: konyak gumi, kókusztejpor, enzimek
Használata 4 db 500 g beigli készítéséhez:
250 g Dia Beigli mix, 460 g BL-55, 300 g Margarin min.80%-os, 150 g Víz, 100 g Almacukor, 13 g Élesztő
Elkészítése: A Beigli mixet, a liszttel és a margarinnal elmorzsoljuk. Hozzáadjuk a vizet, az almacukrot, és az élesztőt. Egynemű tésztává gyúrjuk. A tésztából 30 dkg-os darabokat mérünk, nyújtjuk, töltjük, széleit behajtva feltekerjük. Tojássárgájával megkenjük, meleg helyen 30 percig kelesztjük. Utána a tojásfehérjével lekenjük, ezt hideg helyen rászárítjuk. Tetejét megszurkáljuk, 165 °C -os kemencében készre sütjük kb. 30-35 perc alatt.
Átlagos tápérték 100 g termékben:
energia: 1470 KJ/350 kcal
zsír:15,0 g
amelyből telített zsírsavak: 6,4 g
szénhidrát: 11,2 g,
amelyből cukrok: 3,2 g
rost: 31,6 g
fehérje: 29,8 g
só: 4,30 g
Tárolás:száraz, tiszta helyen, 23 fok alatt.
Leírás
Bejgli, pozsonyi kifli jellegű termékek készítéséhez. Egyszerűen elkészíthető, csökkentett szénhidráttartalmú élelmi rostban gazdag édesítőt már tartalmaz puha, omlós tésztaállag nyerhető vele Töltse Dia-Wellness töltelékekkel.
Összetevők: búzafehérje, élelmi rost, növényi zsír(pálma, kókusz), só, tömegnövelőszer: polidextróz, tojássárgapor, burgonyafehérje, búzakorpa, lisztkezelőszer: aszkorbinsav,
étkezési sav: tejsav, emulgeálószer: E471, sűrítőanyag: konyak gumi, kókusztejpor, enzimek
Használata 4 db 500 g beigli készítéséhez:
250 g Dia Beigli mix, 460 g BL-55, 300 g Margarin min.80%-os, 150 g Víz, 100 g Almacukor, 13 g Élesztő
Elkészítése: A Beigli mixet, a liszttel és a margarinnal elmorzsoljuk. Hozzáadjuk a vizet, az almacukrot, és az élesztőt. Egynemű tésztává gyúrjuk. A tésztából 30 dkg-os darabokat mérünk, nyújtjuk, töltjük, széleit behajtva feltekerjük. Tojássárgájával megkenjük, meleg helyen 30 percig kelesztjük. Utána a tojásfehérjével lekenjük, ezt hideg helyen rászárítjuk. Tetejét megszurkáljuk, 165 °C -os kemencében készre sütjük kb. 30-35 perc alatt.
Átlagos tápérték 100 g termékben:
energia: 1470 KJ/350 kcal
zsír:15,0 g
amelyből telített zsírsavak: 6,4 g
szénhidrát: 11,2 g,
amelyből cukrok: 3,2 g
rost: 31,6 g
fehérje: 29,8 g
só: 4,30 g
Tárolás:száraz, tiszta helyen, 23 fok alatt.
Tájékoztatás
Az étrendkiegészítők fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.
A termékek leírásait, összetevőinek listáját, a termékkel kapcsolatos információkat igyekszünk naprakészen tartani, de esetenként előfordulhat, hogy nem tudjuk elég gyorsan lekövetni a gyártó általi módosításokat. Kérjük, hogy felhasználás előtt minden esetben olvassák el a termék csomagolásán szereplő információkat.
Az oldalon található termékképek illusztrációk, frissítésük folyamatos, azonban előfordulhat korábbi csomagolással illusztrált termék. Megrendeléskor a termék neve és cikkszáma a mérvadó.