Leírás és Paraméterek
Csökkentett szénhidráttartalmú, puncs ízű fagyipor, fagylalt, shake vagy parfé készítéséhez. Fagylaltgép nélkül is elkészíthető.
Elkészítéséhez csak tej hozzáadása szükséges.
Fagyi/ shake/ parfé készítésére alkalmas.
Használata fagyihoz:
2 dl hideg tejet egy edénybe öntünk és hozzáadunk 70 g fagylaltport.
Kézi mixerrel először alacsony, majd magasabb fordulaton keverjük,
kb 3 percig, a krémes állag eléréséig. A masszát poharakba töltjük és
mélyhűtőben a kívánt állagra fagyasztjuk.
Fagylaltgépben is elkészíthetjük.
Használata parféhoz:
Az előző pontban leírtak alapján elkészítjük a fagylaltmasszát, amit
piskótalapok közé töltünk és mélyhűtőben kifagyasztjuk.
Fogyasztás előtt 10-15 perccel szoba hőmérsékleten felengedjük,
utána fogyasztható.
Shake készítés:
Összekeverünk 2 dl hideg tejet 60 g shakeporral. Krémes állagúra
keverjük, utána fogyasztható. Tehetünk bele 2 db jégkockát,
így még hűsítőbb shake-et kapunk.
Összetevők: növényi zsírpor(glükoz, növényi zsír és teljes mértékben hidrogénezett növényi zsír(pálma), emulgálószer: E471, E472a, tejfehérje, stabilizálószer: E340ii, édesítőszer: eritrit, xilit, steviol glikozidok, emulgeálószer: E473, sűrítőanyag: módosított kukoricakeményítő, szentjánoskenyérliszt, tömegnövelőszer: polidextróz, maltodextrin, zsíros tejpor, élelmi rost(cikória, kukorica), aromák, tejsavópor, zselatin, színezék: E122 (A gyerekek figyelmére és tevékenységére káros hatást gyakorolhat), béta karotin, lutein, riboflavin
A termék tejport, tojást, glutént, mogyorót, földimogyorót, mandulát, szezámmagot is feldolgozó üzemben készült.
Átlagos tápérték 100 g termékben:
Energia: 1693 kJ/408 kcal
zsír: 28,3 g, amelyből telített zsírsavak: 15,4 g
szénhidrát: 55,0 g, amelyből cukrok: 7,8 g
poliolok 32,3 g
rost: 6,0 g
fehérje: 3,1 g
só: 0,05 g
Leírás
Csökkentett szénhidráttartalmú, puncs ízű fagyipor, fagylalt, shake vagy parfé készítéséhez. Fagylaltgép nélkül is elkészíthető.
Elkészítéséhez csak tej hozzáadása szükséges.
Fagyi/ shake/ parfé készítésére alkalmas.
Használata fagyihoz:
2 dl hideg tejet egy edénybe öntünk és hozzáadunk 70 g fagylaltport.
Kézi mixerrel először alacsony, majd magasabb fordulaton keverjük,
kb 3 percig, a krémes állag eléréséig. A masszát poharakba töltjük és
mélyhűtőben a kívánt állagra fagyasztjuk.
Fagylaltgépben is elkészíthetjük.
Használata parféhoz:
Az előző pontban leírtak alapján elkészítjük a fagylaltmasszát, amit
piskótalapok közé töltünk és mélyhűtőben kifagyasztjuk.
Fogyasztás előtt 10-15 perccel szoba hőmérsékleten felengedjük,
utána fogyasztható.
Shake készítés:
Összekeverünk 2 dl hideg tejet 60 g shakeporral. Krémes állagúra
keverjük, utána fogyasztható. Tehetünk bele 2 db jégkockát,
így még hűsítőbb shake-et kapunk.
Összetevők: növényi zsírpor(glükoz, növényi zsír és teljes mértékben hidrogénezett növényi zsír(pálma), emulgálószer: E471, E472a, tejfehérje, stabilizálószer: E340ii, édesítőszer: eritrit, xilit, steviol glikozidok, emulgeálószer: E473, sűrítőanyag: módosított kukoricakeményítő, szentjánoskenyérliszt, tömegnövelőszer: polidextróz, maltodextrin, zsíros tejpor, élelmi rost(cikória, kukorica), aromák, tejsavópor, zselatin, színezék: E122 (A gyerekek figyelmére és tevékenységére káros hatást gyakorolhat), béta karotin, lutein, riboflavin
A termék tejport, tojást, glutént, mogyorót, földimogyorót, mandulát, szezámmagot is feldolgozó üzemben készült.
Átlagos tápérték 100 g termékben:
Energia: 1693 kJ/408 kcal
zsír: 28,3 g, amelyből telített zsírsavak: 15,4 g
szénhidrát: 55,0 g, amelyből cukrok: 7,8 g
poliolok 32,3 g
rost: 6,0 g
fehérje: 3,1 g
só: 0,05 g