Leírás és Paraméterek
Csökkentett szénhidráttartalmú, joghurt ízű fagyipor, fagylalt, shake vagy parfé készítéséhez. Fagylaltgép nélkül is elkészíthető.
Elkészítéséhez csak tej hozzáadása szükséges.
Fagyi/ shake/ parfé készítésére alkalmas.
Használata fagyihoz:
2 dl hideg tejet egy edénybe öntünk és hozzáadunk 70 g fagylaltport.
Kézi mixerrel először alacsony, majd magasabb fordulaton keverjük,
kb 3 percig, a krémes állag eléréséig. A masszát poharakba töltjük és
mélyhűtőben a kívánt állagra fagyasztjuk.
Fagylaltgépben is elkészíthetjük.
Használata parféhoz:
Az előző pontban leírtak alapján elkészítjük a fagylaltmasszát, amit
piskótalapok közé töltünk és mélyhűtőben kifagyasztjuk.
Fogyasztás előtt 10-15 perccel szoba hőmérsékleten felengedjük,
utána fogyasztható.
Shake készítés:
Összekeverünk 2 dl hideg tejet 60 g shakeporral. Krémes állagúra
keverjük, utána fogyasztható. Tehetünk bele 2 db jégkockát,
így még hűsítőbb shake-et kapunk.
Összetevők: növényi zsírpor (glükóz, teljes mértékben hidrogénezett növényi zsír(kókusz), emulgeálószer: E 471, E472a, tejfehérje, stabilizálószer: E 340ii) édesítőszer: eritit, xilit, maltit, steviol-glikozidok, emulgelószer: E 473, sűrítőanyag: módosított burgonyakeményítő: szentjánoskenyérmagliszt, alginát keverék (stabilizálószer: E 339, E 450, E 401, E 516, cukor) tömegnövelőszer: polidextróz, zsíros tejpor, tejsavópor, zselatin, aromák, dextróz, étkezési sav: citromsav, aszkorbinsav, színezék: béta karotin, lutein, só.
A termék tejport, tojást, glutént, mogyorót, földimogyorót, mandulát, szezámmagot is feldolgozó üzemben készült.
Átlagos tápérték 100g termékben:
energia: 354 Kcal/ 1489 KJ
fehérje: 13,0 g
szénhidrát: 57,5 g ebből poliol: 31,7 g, ebből nem felszívódó: 15,8 g
zsír: 17,9 g
Leírás
Csökkentett szénhidráttartalmú, joghurt ízű fagyipor, fagylalt, shake vagy parfé készítéséhez. Fagylaltgép nélkül is elkészíthető.
Elkészítéséhez csak tej hozzáadása szükséges.
Fagyi/ shake/ parfé készítésére alkalmas.
Használata fagyihoz:
2 dl hideg tejet egy edénybe öntünk és hozzáadunk 70 g fagylaltport.
Kézi mixerrel először alacsony, majd magasabb fordulaton keverjük,
kb 3 percig, a krémes állag eléréséig. A masszát poharakba töltjük és
mélyhűtőben a kívánt állagra fagyasztjuk.
Fagylaltgépben is elkészíthetjük.
Használata parféhoz:
Az előző pontban leírtak alapján elkészítjük a fagylaltmasszát, amit
piskótalapok közé töltünk és mélyhűtőben kifagyasztjuk.
Fogyasztás előtt 10-15 perccel szoba hőmérsékleten felengedjük,
utána fogyasztható.
Shake készítés:
Összekeverünk 2 dl hideg tejet 60 g shakeporral. Krémes állagúra
keverjük, utána fogyasztható. Tehetünk bele 2 db jégkockát,
így még hűsítőbb shake-et kapunk.
Összetevők: növényi zsírpor (glükóz, teljes mértékben hidrogénezett növényi zsír(kókusz), emulgeálószer: E 471, E472a, tejfehérje, stabilizálószer: E 340ii) édesítőszer: eritit, xilit, maltit, steviol-glikozidok, emulgelószer: E 473, sűrítőanyag: módosított burgonyakeményítő: szentjánoskenyérmagliszt, alginát keverék (stabilizálószer: E 339, E 450, E 401, E 516, cukor) tömegnövelőszer: polidextróz, zsíros tejpor, tejsavópor, zselatin, aromák, dextróz, étkezési sav: citromsav, aszkorbinsav, színezék: béta karotin, lutein, só.
A termék tejport, tojást, glutént, mogyorót, földimogyorót, mandulát, szezámmagot is feldolgozó üzemben készült.
Átlagos tápérték 100g termékben:
energia: 354 Kcal/ 1489 KJ
fehérje: 13,0 g
szénhidrát: 57,5 g ebből poliol: 31,7 g, ebből nem felszívódó: 15,8 g
zsír: 17,9 g