Leírás és Paraméterek
A Flavin 7+ Cyto kapszula növényi flavonoidok, enzimek (búzacsíra, brokkolicsíra, lucernacsíra) kiemelten szinergista hatású, daganatellenes komplexe. Magas flavonoid tartalma miatt kiemelkedő antioxidáns és tumorgátló hatású, immunrendszer erősítő.
Mit kell tudni a csírákban található Enzimekről?
- Olyan fehérjék, melyek a szervezetben lezajló kémiai reakciók sebességét fokozhatja (katalizálják).
- Háromezer enzimet fedeztek fel az emberi szervezetben.
- Egyetlen perc alatt az enzimek 36 millió biokémiai folyamatban vesznek részt.
- Születéskor már rendelkezünk egy adott mennyiséggel, ám utána, csakúgy mint a vitaminokat, folyamatosan pótolnunk kell.
- Ám a vitaminokkal ellentétben, az enzimeket csak élő szervezet tudja létrehozni.
- A legkitűnőbb enzimforrásaink a növényi csírák.
Flavin7 készítmények összetevői
A Flavin7 termékek alapját hét összetevő adja: vörös szőlő, feketeszeder, feketecseresznye, feketeribizli, bodza, szilva, kökény. Ez a hét összetevő önmagában is jelentős mennyiségű vitamint és ásványi anyagot tartalmaz, amely így szinte teljes immunrendszeri védelmet tud nyújtani. Ezen kívül flavonoid tartalmuk gátolja a szervezet oxidációját, így a szabadgyökök megkötésében is kiemelkedő szerepük van.
Flavin7 készítmények a gyártáshoz felhasznált gyümölcsökből bekerülő vitaminokat és ásványi anyagokat is tartalmazzák, mint C, E, H-vitamin, kalcium, magnézium, kálium, vas. Külön adalékként nem kerül bele sem vitamin, sem ásványi anyag.
A Flavin7 semmilyen szintetikus adalékanyagot, tartósítószert, íz- és színanyagot nem tartalmaz, ezért a megjelenési formáját a feldolgozott gyümölcsök határozzák meg, ez azonban a hatóanyag-tartalmat nem befolyásolja. Az íz a termőhely és a fajta függvényében eltérhet.
A flavonoidok a szervezet őrei
A flavonoidok a gyümölcs héjában, húsában, szárban, kocsányban és a magban találhatók. A flavonoidok vízben oldódó növényi festékanyagok. A flavonoidok megkötik a szabadgyököket, a sejtfalakban gátolják a zsírsavak oxidációját, csökkentik az LDL koleszterin arányát, így mérséklik az érelmeszesedés veszélyét. Kiemelkedően pozitív hatást gyakorolnak a szív- és érrendszerre azáltal, hogy növelik az érfalak rugalmasságát, csökkentik a koleszterinszintet, és a vérrög képződést. Kedvező élettani hatásuk közül kiemelhető az antibakteriális, májvédő, vírusellenes hatás, égés és hámsérülés esetén hámosodás serkentése. Az eddig publikált klinikai kutatási eredményei azt mutatják, hogy a szervezetünk számára védelmet biztosítanak a romboló anyagokkal szemben.
Szőlőmag a természet leghatékonyabb antioxidánsa
A szőlőmag egyike a természet leghatékonyabb antioxidánsainak. A szőlőmag mikro-őrleményben található polifenolok antioxidáns hatásának köszönhetően hozzájárulnak a szervezet immunrendszerének erősítéséhez és a szervezetben zajló káros oxidatív folyamatok gátlásához.
A szőlő magjában és héjában, koncentrált formában vannak jelen a fenolos vegyületek, a flavonoidok, a rezveratrol, az A- és C-vitaminok. Ezek a hatóanyagok erősebbé teszik az érfalakat, csökkenti a szív– és érrendszeri betegségeket, az érelmeszesedést, a daganatos megbetegedéseket, valamint látászavarok ellen és gyulladásos betegségek esetén is rendkívül hatékonyak. A szőlőmag kivonat képes áthaladni a véragy gáton, ezáltal védelmet biztosít az agy és az idegrendszer számára. A szőlőmag kivonat fogyasztása kifejezetten ajánlott fizikai munkát végzőknek és sportolóknak az erős érrendszer kiépítésére, az ízületek védelmére. Hatásos a stressz oldására, a stressz tűrőképesség fokozásához, a szabadgyökök lekötésén keresztül. Fogyasztása fiataloknak is ajánlott, mivel serkenti az agyműködést.
Felhasználási javaslat:
2x2 kapszula/nap, valamint igény és szükség szerint max. 3x2-3 kapszula/nap.
Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl.
Tápérték mg/1 kapszulára vonatkozóan:
Energia: 8,91 kJ 2,113 (Kcal)
Fehérje: 107,46 mg
Szénhidrát: 87,93 mg
Zsír: 29,11 mg
Összetevők: Vörös szőlő mag-héj szárítmány, cirok mag-héj szárítmány, feketeszeder mag-héj szárítmány, feketecseresznye héj szárítmány, feketeribizli mag-héj szárítmány, bodza héj szárítmány, szilva héj szárítmány, almahéj szárítmány, zselatin és színezék, valamint liofilizált búzacsíra, brokkolicsíra és lucernacsíra felhasználásával.
Leírás
A Flavin 7+ Cyto kapszula növényi flavonoidok, enzimek (búzacsíra, brokkolicsíra, lucernacsíra) kiemelten szinergista hatású, daganatellenes komplexe. Magas flavonoid tartalma miatt kiemelkedő antioxidáns és tumorgátló hatású, immunrendszer erősítő.
Mit kell tudni a csírákban található Enzimekről?
- Olyan fehérjék, melyek a szervezetben lezajló kémiai reakciók sebességét fokozhatja (katalizálják).
- Háromezer enzimet fedeztek fel az emberi szervezetben.
- Egyetlen perc alatt az enzimek 36 millió biokémiai folyamatban vesznek részt.
- Születéskor már rendelkezünk egy adott mennyiséggel, ám utána, csakúgy mint a vitaminokat, folyamatosan pótolnunk kell.
- Ám a vitaminokkal ellentétben, az enzimeket csak élő szervezet tudja létrehozni.
- A legkitűnőbb enzimforrásaink a növényi csírák.
Flavin7 készítmények összetevői
A Flavin7 termékek alapját hét összetevő adja: vörös szőlő, feketeszeder, feketecseresznye, feketeribizli, bodza, szilva, kökény. Ez a hét összetevő önmagában is jelentős mennyiségű vitamint és ásványi anyagot tartalmaz, amely így szinte teljes immunrendszeri védelmet tud nyújtani. Ezen kívül flavonoid tartalmuk gátolja a szervezet oxidációját, így a szabadgyökök megkötésében is kiemelkedő szerepük van.
Flavin7 készítmények a gyártáshoz felhasznált gyümölcsökből bekerülő vitaminokat és ásványi anyagokat is tartalmazzák, mint C, E, H-vitamin, kalcium, magnézium, kálium, vas. Külön adalékként nem kerül bele sem vitamin, sem ásványi anyag.
A Flavin7 semmilyen szintetikus adalékanyagot, tartósítószert, íz- és színanyagot nem tartalmaz, ezért a megjelenési formáját a feldolgozott gyümölcsök határozzák meg, ez azonban a hatóanyag-tartalmat nem befolyásolja. Az íz a termőhely és a fajta függvényében eltérhet.
A flavonoidok a szervezet őrei
A flavonoidok a gyümölcs héjában, húsában, szárban, kocsányban és a magban találhatók. A flavonoidok vízben oldódó növényi festékanyagok. A flavonoidok megkötik a szabadgyököket, a sejtfalakban gátolják a zsírsavak oxidációját, csökkentik az LDL koleszterin arányát, így mérséklik az érelmeszesedés veszélyét. Kiemelkedően pozitív hatást gyakorolnak a szív- és érrendszerre azáltal, hogy növelik az érfalak rugalmasságát, csökkentik a koleszterinszintet, és a vérrög képződést. Kedvező élettani hatásuk közül kiemelhető az antibakteriális, májvédő, vírusellenes hatás, égés és hámsérülés esetén hámosodás serkentése. Az eddig publikált klinikai kutatási eredményei azt mutatják, hogy a szervezetünk számára védelmet biztosítanak a romboló anyagokkal szemben.
Szőlőmag a természet leghatékonyabb antioxidánsa
A szőlőmag egyike a természet leghatékonyabb antioxidánsainak. A szőlőmag mikro-őrleményben található polifenolok antioxidáns hatásának köszönhetően hozzájárulnak a szervezet immunrendszerének erősítéséhez és a szervezetben zajló káros oxidatív folyamatok gátlásához.
A szőlő magjában és héjában, koncentrált formában vannak jelen a fenolos vegyületek, a flavonoidok, a rezveratrol, az A- és C-vitaminok. Ezek a hatóanyagok erősebbé teszik az érfalakat, csökkenti a szív– és érrendszeri betegségeket, az érelmeszesedést, a daganatos megbetegedéseket, valamint látászavarok ellen és gyulladásos betegségek esetén is rendkívül hatékonyak. A szőlőmag kivonat képes áthaladni a véragy gáton, ezáltal védelmet biztosít az agy és az idegrendszer számára. A szőlőmag kivonat fogyasztása kifejezetten ajánlott fizikai munkát végzőknek és sportolóknak az erős érrendszer kiépítésére, az ízületek védelmére. Hatásos a stressz oldására, a stressz tűrőképesség fokozásához, a szabadgyökök lekötésén keresztül. Fogyasztása fiataloknak is ajánlott, mivel serkenti az agyműködést.
Felhasználási javaslat:
2x2 kapszula/nap, valamint igény és szükség szerint max. 3x2-3 kapszula/nap.
Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl.
Tápérték mg/1 kapszulára vonatkozóan:
Energia: 8,91 kJ 2,113 (Kcal)
Fehérje: 107,46 mg
Szénhidrát: 87,93 mg
Zsír: 29,11 mg
Összetevők: Vörös szőlő mag-héj szárítmány, cirok mag-héj szárítmány, feketeszeder mag-héj szárítmány, feketecseresznye héj szárítmány, feketeribizli mag-héj szárítmány, bodza héj szárítmány, szilva héj szárítmány, almahéj szárítmány, zselatin és színezék, valamint liofilizált búzacsíra, brokkolicsíra és lucernacsíra felhasználásával.