Leírás és Paraméterek
A kukoricakeményítő, amelyet néha kukoricalisztnek neveznek, a kukorica endoszperméből kivont szénhidrát. Ezt a fehér poranyagot számos kulináris, háztartási és ipari célra használják. A konyhában a kukoricakeményítőt különböző sütemények, desszertek, puding, de akár szószok és levesek sűrítőszereként használják.
Mivel a kukoricakeményítő kukoricából készül, és csak szénhidrátokat tartalmaz (nincs fehérje), gluténmentes termék. Ezért a kukoricakeményítő kitűnő gluténmentes alternatíva a sütőanyagok sütésére a receptekben. Ügyeljen arra, hogy ellenőrizze a csomagolást, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a kukoricakeményítőt nem gyártották olyan létesítményben, amely a búzából készült termékeket is előállítja, hogy elkerülje a keresztszennyeződés lehetőségét.
Leírás
A kukoricakeményítő, amelyet néha kukoricalisztnek neveznek, a kukorica endoszperméből kivont szénhidrát. Ezt a fehér poranyagot számos kulináris, háztartási és ipari célra használják. A konyhában a kukoricakeményítőt különböző sütemények, desszertek, puding, de akár szószok és levesek sűrítőszereként használják.
Mivel a kukoricakeményítő kukoricából készül, és csak szénhidrátokat tartalmaz (nincs fehérje), gluténmentes termék. Ezért a kukoricakeményítő kitűnő gluténmentes alternatíva a sütőanyagok sütésére a receptekben. Ügyeljen arra, hogy ellenőrizze a csomagolást, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a kukoricakeményítőt nem gyártották olyan létesítményben, amely a búzából készült termékeket is előállítja, hogy elkerülje a keresztszennyeződés lehetőségét.