Leírás és Paraméterek
A kókuszolaj vagy más néven kókuszzsír a kókuszpálma termésének, a kókuszdiónak fehér húsából préselt növényi olaj.
100%-ban kókuszból készült, nem hidrogénezett, tartósítószert nem tartalmaz.
Nincs kókusz aromája (ellentétben a BIO extra szűz kókuszolajjal), az ételek ízvilágát nem befolyásolja.
Felhasználás:
Kiváló sütéshez, főzéshez. Jól hevíthető, többször is újrahasznosítható. Olvadt állapotban átlátszó, színtelen folyékony olaj.
A feldolgozott terméknek nincs kókusz aromája, így az ezzel készülő termékek ízvilágát nem befolyásolja. Nehezen oxidálódik. Magas a laurinsav tartalma. Vajat, margarint, étolajat helyettesíthetünk vele.
Sütemények tészták, muffinok, szendvicskrémek kitűnő hozzávalója.
Ezen túl széles körben használható kozmetikai célokra, pl. szappanfőzésre is.
Transzzsír tartalma max 2%.
Tárolás: +15°C és +20°C közötti hőmérsékleten, lezárt csomagolásban, nedvességtől védett helyen.
Leírás
A kókuszolaj vagy más néven kókuszzsír a kókuszpálma termésének, a kókuszdiónak fehér húsából préselt növényi olaj.
100%-ban kókuszból készült, nem hidrogénezett, tartósítószert nem tartalmaz.
Nincs kókusz aromája (ellentétben a BIO extra szűz kókuszolajjal), az ételek ízvilágát nem befolyásolja.
Felhasználás:
Kiváló sütéshez, főzéshez. Jól hevíthető, többször is újrahasznosítható. Olvadt állapotban átlátszó, színtelen folyékony olaj.
A feldolgozott terméknek nincs kókusz aromája, így az ezzel készülő termékek ízvilágát nem befolyásolja. Nehezen oxidálódik. Magas a laurinsav tartalma. Vajat, margarint, étolajat helyettesíthetünk vele.
Sütemények tészták, muffinok, szendvicskrémek kitűnő hozzávalója.
Ezen túl széles körben használható kozmetikai célokra, pl. szappanfőzésre is.
Transzzsír tartalma max 2%.
Tárolás: +15°C és +20°C közötti hőmérsékleten, lezárt csomagolásban, nedvességtől védett helyen.