Leírás és Paraméterek
Clearspring termék az egészséges élelmiszerek kedvelőinek.
Miszó egy gazdag izvilágú Japán szójakészitmény melyből remek levesek készithetők. Ez a termék egy különlegesen izletes bio miszóleves, kétfajta miszóból és kétfajta tengeri algából.
Minden hagyományosan erjesztett japán miso főzéssel készül, a legfinomabb bio termesztésű összetevőkből (teljes szójabab, gabonafélék), koji fermentált kultúrával (gabona vagy szójabab, és Aspergillus Oryzae penész spórával beoltva), valamint tengeri só és víz hozzáadásával. Azután cédrusfa hordókban szobahőmérsékleten, több hónapon keresztül természetesen érlelődik. Ez alatt a kojiban lévő enzimek, a természetesen előforduló élesztők és baktériumok fokozatosan lebontják az összetett gabonát és szóját könnyen emészthető aminosavakra, zsírsavakra és egyszerű cukrokra. Ezen folyamatok által keletkezett miso elnyeri gazdag és összetett ízét, melynek mélységét az uma, az ötödik íz tökéletesíti.
Összetevők: bio gazdaságból származó fagyasztott-száritott barnarizsmiszó (81%) (teljes szójabab, rizs, tengeri só), bio gazdaságból származó barnarizs, tengeri só, bio gazdaságból származó fagyasztottszáritott édes fehérmiszó (11%) (bio gazdaságból származó rizs, bio gazdaságból származó teljes szójabab, tengeri só), bio gazdaságból származó száritott zöldhagyma, tengeri algák (3%) (kombupor, wakame).
Nyomokban glutént, szezámmagot, tejet, halat, puhatestü és héjasállat maradványokat tartalmazhat.
A dobozban található egyik tasak tartalmát öntsd bele egy csészébe és önts rá forró vizet. (egy csészényi, kb 240ml).
Keverd jól össze. Egy perces pihentetés után azonnal fogyasztható. Más házikészitésű levesek, szószok, raguk izesitésére is használhatjuk.
Száraz hűvös helyen tárold.
Leírás
Clearspring termék az egészséges élelmiszerek kedvelőinek.
Miszó egy gazdag izvilágú Japán szójakészitmény melyből remek levesek készithetők. Ez a termék egy különlegesen izletes bio miszóleves, kétfajta miszóból és kétfajta tengeri algából.
Minden hagyományosan erjesztett japán miso főzéssel készül, a legfinomabb bio termesztésű összetevőkből (teljes szójabab, gabonafélék), koji fermentált kultúrával (gabona vagy szójabab, és Aspergillus Oryzae penész spórával beoltva), valamint tengeri só és víz hozzáadásával. Azután cédrusfa hordókban szobahőmérsékleten, több hónapon keresztül természetesen érlelődik. Ez alatt a kojiban lévő enzimek, a természetesen előforduló élesztők és baktériumok fokozatosan lebontják az összetett gabonát és szóját könnyen emészthető aminosavakra, zsírsavakra és egyszerű cukrokra. Ezen folyamatok által keletkezett miso elnyeri gazdag és összetett ízét, melynek mélységét az uma, az ötödik íz tökéletesíti.
Összetevők: bio gazdaságból származó fagyasztott-száritott barnarizsmiszó (81%) (teljes szójabab, rizs, tengeri só), bio gazdaságból származó barnarizs, tengeri só, bio gazdaságból származó fagyasztottszáritott édes fehérmiszó (11%) (bio gazdaságból származó rizs, bio gazdaságból származó teljes szójabab, tengeri só), bio gazdaságból származó száritott zöldhagyma, tengeri algák (3%) (kombupor, wakame).
Nyomokban glutént, szezámmagot, tejet, halat, puhatestü és héjasállat maradványokat tartalmazhat.
A dobozban található egyik tasak tartalmát öntsd bele egy csészébe és önts rá forró vizet. (egy csészényi, kb 240ml).
Keverd jól össze. Egy perces pihentetés után azonnal fogyasztható. Más házikészitésű levesek, szószok, raguk izesitésére is használhatjuk.
Száraz hűvös helyen tárold.
Tájékoztatás
Az étrendkiegészítők fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.
A termékek leírásait, összetevőinek listáját, a termékkel kapcsolatos információkat igyekszünk naprakészen tartani, de esetenként előfordulhat, hogy nem tudjuk elég gyorsan lekövetni a gyártó általi módosításokat. Kérjük, hogy felhasználás előtt minden esetben olvassák el a termék csomagolásán szereplő információkat.
Az oldalon található termékképek illusztrációk, frissítésük folyamatos, azonban előfordulhat korábbi csomagolással illusztrált termék. Megrendeléskor a termék neve és cikkszáma a mérvadó.