Leírás és Paraméterek
Clearspring termék az egészséges élelmiszerek kedvelőinek.
A miso egy gazdag ízvilágú Japán szója készítmény melyből remek levesek készíthetők. Ez a termék egy különlegesen ízletes bio misoleves, kétfajta misoból és kétfajta tengeri algából.
Minden hagyományosan erjesztett japán miso főzéssel készül, a legfinomabb bio termesztésű összetevőkből (teljes szójabab, gabonafélék), koji fermentált kultúrával (gabona vagy szójabab, és Aspergillus Oryzae penész spórával beoltva), valamint tengeri só és víz hozzáadásával. Azután cédrusfa hordókban szoba hőmérsékleten, több hónapon keresztül természetesen érlelődik. Ez alatt a kojiban lévő enzimek, a természetesen előforduló élesztők és baktériumok fokozatosan lebontják az összetett gabonát és szóját könnyen emészthető aminosavakra, zsírsavakra és egyszerű cukrokra. Ezen folyamatok által keletkezett miso elnyeri gazdag és összetett ízét, melynek mélységét az uma, az ötödik íz tökéletesíti.
Elkészítése: A dobozban található egyik tasak tartalmát öntsd bele egy csészébe és önts rá forró vizet. (egy csészényi, kb 240 ml).
Keverd jól össze. Egy perces pihentetés után azonnal fogyasztható. Más házikészítésű levesek, szószok, raguk izesitésére is használhatjuk.
Összetevők: fagyasztott-szárított miso (teljes szójabab, rizs, tengeri só) (89%), szárított zöldhagyma, fagyasztott-szárított tofu (szójabab, kuzu, nigari (alvasztó) (4%).
Nyomokban glutént, szezámmagot, tejet, halat, puhatestű és héjas állat˛/ páncélos maradványokat tartalmazhat.
Átlagos tápérték 100 g termékben:
Energia:1356 kj / 324 kcal
Zsír: 13 g
-ebből telített zsírsavak 2,2 g
Szénhidrát: 19 g
-ebből cukor: 13 g
Rost: 11 g
Fehérje: 25 g
Só: 18,2 g
Száraz hűvös helyen tárold.
Leírás
Clearspring termék az egészséges élelmiszerek kedvelőinek.
A miso egy gazdag ízvilágú Japán szója készítmény melyből remek levesek készíthetők. Ez a termék egy különlegesen ízletes bio misoleves, kétfajta misoból és kétfajta tengeri algából.
Minden hagyományosan erjesztett japán miso főzéssel készül, a legfinomabb bio termesztésű összetevőkből (teljes szójabab, gabonafélék), koji fermentált kultúrával (gabona vagy szójabab, és Aspergillus Oryzae penész spórával beoltva), valamint tengeri só és víz hozzáadásával. Azután cédrusfa hordókban szoba hőmérsékleten, több hónapon keresztül természetesen érlelődik. Ez alatt a kojiban lévő enzimek, a természetesen előforduló élesztők és baktériumok fokozatosan lebontják az összetett gabonát és szóját könnyen emészthető aminosavakra, zsírsavakra és egyszerű cukrokra. Ezen folyamatok által keletkezett miso elnyeri gazdag és összetett ízét, melynek mélységét az uma, az ötödik íz tökéletesíti.
Elkészítése: A dobozban található egyik tasak tartalmát öntsd bele egy csészébe és önts rá forró vizet. (egy csészényi, kb 240 ml).
Keverd jól össze. Egy perces pihentetés után azonnal fogyasztható. Más házikészítésű levesek, szószok, raguk izesitésére is használhatjuk.
Összetevők: fagyasztott-szárított miso (teljes szójabab, rizs, tengeri só) (89%), szárított zöldhagyma, fagyasztott-szárított tofu (szójabab, kuzu, nigari (alvasztó) (4%).
Nyomokban glutént, szezámmagot, tejet, halat, puhatestű és héjas állat˛/ páncélos maradványokat tartalmazhat.
Átlagos tápérték 100 g termékben:
Energia:1356 kj / 324 kcal
Zsír: 13 g
-ebből telített zsírsavak 2,2 g
Szénhidrát: 19 g
-ebből cukor: 13 g
Rost: 11 g
Fehérje: 25 g
Só: 18,2 g
Száraz hűvös helyen tárold.