Leírás és Paraméterek
Casale Paradiso szarvasgombás rizottó 300g
Szarvasgombás rizottó 4 személyre.
Gluténmentes, sómentes, vegán.
Természetes ízekben gazdag, ideális családi főétkezésnek vagy akár köretnek.
ELKÉSZÍTÉS:
Tegye a csomag tartalmát egy nagy tapadásmentes serpenyőbe és öntse fel 1 liter forró vízzel (vagy zöldség alaplével).
Adjon hozzá 4 evőkanál extra szűz olívaolajat, 2 teáskanál sót, és kezdjünk főzni közepes lángon/fokozaton.
Amikor a keverék buborékolni kezd, kapcsolja alacsony fokozatba a melegítést, és hagyja párolódni, időről-időre megkeverve.
Főzzük körülbelül 16-18 percig. Amikor a víz felszívódik, a rizottó készen van.
Kóstolja meg! Ha nem találja elég puhának, úgy adjon hozzá még egy kis mennyiségű forró vizet és főzze tovább a kívánt állag eléréséig.
Vegye le a tűzhelyről, és ízlés szerint adjon hozzá vajat és reszelt parmezánt, hogy krémesebb legyen.
Jól keverje össze és tálalhatja.
Leírás
Casale Paradiso szarvasgombás rizottó 300g
Szarvasgombás rizottó 4 személyre.
Gluténmentes, sómentes, vegán.
Természetes ízekben gazdag, ideális családi főétkezésnek vagy akár köretnek.
ELKÉSZÍTÉS:
Tegye a csomag tartalmát egy nagy tapadásmentes serpenyőbe és öntse fel 1 liter forró vízzel (vagy zöldség alaplével).
Adjon hozzá 4 evőkanál extra szűz olívaolajat, 2 teáskanál sót, és kezdjünk főzni közepes lángon/fokozaton.
Amikor a keverék buborékolni kezd, kapcsolja alacsony fokozatba a melegítést, és hagyja párolódni, időről-időre megkeverve.
Főzzük körülbelül 16-18 percig. Amikor a víz felszívódik, a rizottó készen van.
Kóstolja meg! Ha nem találja elég puhának, úgy adjon hozzá még egy kis mennyiségű forró vizet és főzze tovább a kívánt állag eléréséig.
Vegye le a tűzhelyről, és ízlés szerint adjon hozzá vajat és reszelt parmezánt, hogy krémesebb legyen.
Jól keverje össze és tálalhatja.