Leírás és Paraméterek
Az útifűmaghéj a diétázók és az egészség tudatosak kedvenc praktikája
99%os tisztaságú prémium minőségű útifűmaghéj.
Gyakran használatos nyers ételek készítésénél.
A Psyllium Husk az útifűfélék családjába tartozik. Indiai bolhafűnek is nevezik, ami a származási helyére utal.
Mire jó az útifűmaghéj? Mihez használjuk?
Elsősorban édességek, torták alapanyaga, mert segít besűríteni a folyékony gyümölcspépet, finom zselét képez abból az anyagból, amihez hozzáadják. Kötőanyagként viselkedik, egyben tartja és dúsítja, amihez hozzáadják.
Vegetáriánus zselésítő anyagként is használható, hiszen állati zselatin helyett, főzés nélkül is alkalmazható sűrítésre
Palacsinta tésztához, krémekhez, kenyérhez, sütemények tésztájába, turmixokhoz, de még a müzlibe téve is használják
Útifűmaghéj nem csak fogyókúrázóknakAz útifű maghéj (psyllium husk) támogatja a megfelelő emésztést
Amellett, hogy hozzásegít bennünket ízletes nyers ételek készítéséhez, nagyon egészséges is.
Egy növényi mézgát tartalmaz, amely megnyugtatja és kitisztítja az emésztőrendszert.
Magas rosttartalma révén csökkenti a koleszterin és vércukorszintet.
Tisztítja a nyirokrendszert, enyhíti a fáradtságot.
Csökkenti az éhségérzetet.
Az útifűmaghéj igazi „szuperétel”, melyet érdemes beépíteni az étrendünkbe és tisztítókúráinkba. Az emésztőrendszer tisztításához teljesen természetes és biztonságos megoldás.
Az útifűmaghéj termesztésében India világviszonylatban is kiemelkedő helyet foglal el.
Az útifű kis magjai a magburokban, a vékony héjban rejtőznek: 1000 db mag súlya kb. 2 gramm.
Fogyasztása ajánlott:Az útifű maghéj (psyllium husk) fogyasztása jótékonyan hat az egészségre
emésztési problémák (szorulás, hasmenés, puffadás) esetén,
kúraszerű alkalmazása az emésztőrendszer tisztításához.
hogyan használjuk az útifűmaghéjat?
Rendkívül fontos a megfelelő mennyiségű folyadék fogyasztása!
Az útifüvet reggel és este étkezés előtt fél órával javasolt fogyasztani; 1 evőkanálnyit kb. 2 dl folyadékban kell elkeverni és azonnal meginni, hogy a zselésedés a gyomorban történjen meg. Így nagyon hamar elmúlik az éhségérzet, mert a gyomrot eltelíti.
Leírás
Az útifűmaghéj a diétázók és az egészség tudatosak kedvenc praktikája
99%os tisztaságú prémium minőségű útifűmaghéj.
Gyakran használatos nyers ételek készítésénél.
A Psyllium Husk az útifűfélék családjába tartozik. Indiai bolhafűnek is nevezik, ami a származási helyére utal.
Mire jó az útifűmaghéj? Mihez használjuk?
Elsősorban édességek, torták alapanyaga, mert segít besűríteni a folyékony gyümölcspépet, finom zselét képez abból az anyagból, amihez hozzáadják. Kötőanyagként viselkedik, egyben tartja és dúsítja, amihez hozzáadják.
Vegetáriánus zselésítő anyagként is használható, hiszen állati zselatin helyett, főzés nélkül is alkalmazható sűrítésre
Palacsinta tésztához, krémekhez, kenyérhez, sütemények tésztájába, turmixokhoz, de még a müzlibe téve is használják
Útifűmaghéj nem csak fogyókúrázóknakAz útifű maghéj (psyllium husk) támogatja a megfelelő emésztést
Amellett, hogy hozzásegít bennünket ízletes nyers ételek készítéséhez, nagyon egészséges is.
Egy növényi mézgát tartalmaz, amely megnyugtatja és kitisztítja az emésztőrendszert.
Magas rosttartalma révén csökkenti a koleszterin és vércukorszintet.
Tisztítja a nyirokrendszert, enyhíti a fáradtságot.
Csökkenti az éhségérzetet.
Az útifűmaghéj igazi „szuperétel”, melyet érdemes beépíteni az étrendünkbe és tisztítókúráinkba. Az emésztőrendszer tisztításához teljesen természetes és biztonságos megoldás.
Az útifűmaghéj termesztésében India világviszonylatban is kiemelkedő helyet foglal el.
Az útifű kis magjai a magburokban, a vékony héjban rejtőznek: 1000 db mag súlya kb. 2 gramm.
Fogyasztása ajánlott:Az útifű maghéj (psyllium husk) fogyasztása jótékonyan hat az egészségre
emésztési problémák (szorulás, hasmenés, puffadás) esetén,
kúraszerű alkalmazása az emésztőrendszer tisztításához.
hogyan használjuk az útifűmaghéjat?
Rendkívül fontos a megfelelő mennyiségű folyadék fogyasztása!
Az útifüvet reggel és este étkezés előtt fél órával javasolt fogyasztani; 1 evőkanálnyit kb. 2 dl folyadékban kell elkeverni és azonnal meginni, hogy a zselésedés a gyomorban történjen meg. Így nagyon hamar elmúlik az éhségérzet, mert a gyomrot eltelíti.