Leírás és Paraméterek
Gazdagon tartalmaz A-, B- és C-vitamint. Bővelkedik cinkben, ami nélkülözhetetlen a hormonháztartás és a bőr egészsége védelmében.
Igen magas a kálium-, kalcium- , foszfor- és magnéziumtartalma.
Rostokban igen gazdag, ennek eredményeként kiváló emésztésserkentő.
Segíthet megakadályozni vagy enyhíteni a székrekedést.
Az aszalt szilva kiváló immunerősítő, védi a sejteket, erősíti a csontokat, jótékonyan hat a memóriára, lúgosít.
Gazdagon tartalmaz antioxidánsokat.
Regenerál és szebbé teszti a bőrt.
Nemcsak táplál, de egészségünknek is jót tesz.
Rendszeres, napi fogyasztása segítséget nyújthat magas vérnyomás esetén.
Támogathatja a máj működését, segíthet a máj megbetegedéseinek elkerülésében.
Az aszalt szilva fogyasztása:
Az aszalt szilvát fogyasztják önálló édességként, desszertekhez, süteményekben, gyümölcskenyerekben, müzlikben, ragukban elkészítve is. Reggeli turmixokhoz is adhatjuk.
Az igen kedvelt szilvás gombóc alapanyaga.
Ajánlás: Kalóriában igen gazdag, így napi pár szemnél többet ne fogyasszunk belőle.
A szilva igen gazdaságosan aszalható. Túlérett szilvákat aszalva kapjuk a legfinomabb eredményt.
A szilvát számtalan formában kedvelik: fogyasztják nyersen, aszaltan vagy lekvárként is. Szilvalé is készülhet belőle.
A szilvát a középkor óta ismerjük, a Kárpát-medencében, a Balkánon és Ázsiában is terem.
Leírás
Gazdagon tartalmaz A-, B- és C-vitamint. Bővelkedik cinkben, ami nélkülözhetetlen a hormonháztartás és a bőr egészsége védelmében.
Igen magas a kálium-, kalcium- , foszfor- és magnéziumtartalma.
Rostokban igen gazdag, ennek eredményeként kiváló emésztésserkentő.
Segíthet megakadályozni vagy enyhíteni a székrekedést.
Az aszalt szilva kiváló immunerősítő, védi a sejteket, erősíti a csontokat, jótékonyan hat a memóriára, lúgosít.
Gazdagon tartalmaz antioxidánsokat.
Regenerál és szebbé teszti a bőrt.
Nemcsak táplál, de egészségünknek is jót tesz.
Rendszeres, napi fogyasztása segítséget nyújthat magas vérnyomás esetén.
Támogathatja a máj működését, segíthet a máj megbetegedéseinek elkerülésében.
Az aszalt szilva fogyasztása:
Az aszalt szilvát fogyasztják önálló édességként, desszertekhez, süteményekben, gyümölcskenyerekben, müzlikben, ragukban elkészítve is. Reggeli turmixokhoz is adhatjuk.
Az igen kedvelt szilvás gombóc alapanyaga.
Ajánlás: Kalóriában igen gazdag, így napi pár szemnél többet ne fogyasszunk belőle.
A szilva igen gazdaságosan aszalható. Túlérett szilvákat aszalva kapjuk a legfinomabb eredményt.
A szilvát számtalan formában kedvelik: fogyasztják nyersen, aszaltan vagy lekvárként is. Szilvalé is készülhet belőle.
A szilvát a középkor óta ismerjük, a Kárpát-medencében, a Balkánon és Ázsiában is terem.