Barion Pixel
Termék címkék:
specetrend Valentinday_14

Amisa Bio Gesztenye extrudált kenyér 100g

1.730 Ft
1.557 Ft
-10%
Az akció időtartama: 2025. 04. 15. - 2025. 04. 20.
Menny.:
db
Cikkszám: 5032722315730
A gyártó összes terméke: Biona
Raktárkészlet: 0 db (Beszerzés: 1-3 m.nap)
Szerezhető hűségpontok: 32

Leírás és Paraméterek

Az Amisa gluténmentes gesztenyés kréker enyhén édes, gazdag mogyorós aromával rendelkezik. Tökéletes reggelire, ebédhez vagy akár ropogtatni valónak is megfelelő ízlés szerint édes vagy sós feltéttel.

Összetevők: rizsliszt*, gesztenyeliszt* (22%), tengeri só.
*Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból.
Hozzáadott cukrot nem tartalmaz.
Vegán.
Átlagos tápérték 100g termékben:
Energia: 1453 kJ/343kcal
Zsír: 1,2g
  amelyből telített zsírsav: 0
Szénhidrát: 77g
  amelyből cukor: 3,9g
Rost: 4,3g
Fehérje: 6,9g
Só: 0,2g

Leírás

Az Amisa gluténmentes gesztenyés kréker enyhén édes, gazdag mogyorós aromával rendelkezik. Tökéletes reggelire, ebédhez vagy akár ropogtatni valónak is megfelelő ízlés szerint édes vagy sós feltéttel.

Összetevők: rizsliszt*, gesztenyeliszt* (22%), tengeri só.
*Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból.
Hozzáadott cukrot nem tartalmaz.
Vegán.
Átlagos tápérték 100g termékben:
Energia: 1453 kJ/343kcal
Zsír: 1,2g
  amelyből telített zsírsav: 0
Szénhidrát: 77g
  amelyből cukor: 3,9g
Rost: 4,3g
Fehérje: 6,9g
Só: 0,2g

Tájékoztatás

Az étrendkiegészítők fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

A termékek leírásait, összetevőinek listáját, a termékkel kapcsolatos információkat igyekszünk naprakészen tartani, de esetenként előfordulhat, hogy nem tudjuk elég gyorsan lekövetni a gyártó általi módosításokat. Kérjük, hogy felhasználás előtt minden esetben olvassák el a termék csomagolásán szereplő információkat.

Az oldalon található termékképek illusztrációk, frissítésük folyamatos, azonban előfordulhat korábbi csomagolással illusztrált termék. Megrendeléskor a termék neve és cikkszáma a mérvadó.

Hasonló termékek

Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.