Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termék címkék:
B11 Black20

Biomenü Bio Szárított Mangó, 125 g

2.765 Ft
2.212 Ft
20%
Az akció időtartama: 2024. 11. 19. - 2024. 11. 25.
Menny.:db
Cikkszám: 5999860122432
A gyártó összes terméke: Biomenü
Raktárkészlet: 0 db (Beszerzés: 1-3 m.nap)
Szerezhető hűségpontok: 45

Leírás és Paraméterek

Tápanyagokban gazdag Magas antioxidánstartalom Fokozhatja az immunitást Támogathatja a szív egészségét Javíthatja az emésztőrendszert Támogathatja a szem egészségét Javíthatja a haj és a bőr egészségét 


A világ egyes részein a mangót (mangifera indica) a „gyümölcsök királyának” hívják. Nagy, csonthéjas magja van. A mangó Indiában és Délkelet-Ázsiában őshonos, több mint 4000 éve termesztik. Több száz féle mangó létezik, mindegyik egyedi ízű, alakú, méretű és színű.

Ez a gyümölcs nem csak finom, hanem lenyűgöző táplálkozási profillal is büszkélkedhet. Tény, hogy tanulmányok a mangót és tápanyagait összefüggésbe hozzák olyan egészségügyi előnyökkel, mint például a jobb immunitás, emésztőrendszer és látás, valamint bizonyos ráktípusok alacsonyabb kockázata.

A mangó alacsony kalória-, mégis magas tápanyagtartalmú – különös tekintettel a C-vitaminra, amely támogatja az immunitást, a vas felszívódását, a növekedést és a regenerálódást.

A mangó több mint egy tucat különféle típusú polifenolt tartalmaz, beleértve a mangiferint, amely különösen hatékony. A polifenolok a testben antioxidánsként működnek.

A mangó kiváló forrása a folsavnak, számos B-vitaminnak, valamint az A, C, K és E vitaminoknak - ezek mindegyike hozzájárul az immunitás fokozásához.

A mangó magnéziumot, káliumot és mangiferin antioxidánst tartalmaz, amelyek mind támogatják az egészséges szívműködést.

A mangó emésztő enzimekkel, vízzel, élelmi rosttal és egyéb vegyületekkel rendelkezik, amelyek elősegítik az emésztőrendszer egészséges működését.

A mangó luteint, zeaxantint és A-vitamint tartalmaz - amelyek támogatják a szem egészségét. A lutein és a zeaxantin védelmet nyújthat a napfény ellen, míg az A-vitamin hiánya látási problémákat okozhat.

A mangó C-vitamint tartalmaz, amely rugalmasságot biztosít a bőrnek, megakadályozza a megereszkedést és a ráncok kialakulását. Ezenkívül A-vitamint is szolgáltat, amely szükséges a haj egészségéhez.

A mangó polifenolok leküzdhetik az oxidatív stresszt, amely a vastagbél-, tüdő-, prosztata-, emlő- és csontrákhoz kapcsolódik.

A mangó vitaminokban, ásványi anyagokban és antioxidánsokban gazdag, számos egészségügyi előnnyel bír, beleértve a potenciális rákellenes hatásokat, valamint a jobb immunitást, az emésztőrendszer, a szem, a bőr és a haj egészségét.

  • Tápanyagokban gazdag
  • Magas antioxidánstartalom
  • Fokozhatja az immunitást
  • Támogathatja a szív egészségét
  • Javíthatja az emésztőrendszert
  • Támogathatja a szem egészségét
  • Javíthatja a haj és a bőr egészségét 
  • Ismertetők, receptek, cikkek, hivatkozások A mangó fogyasztásának egészségügyi előnyei Adagolás, javasolt felhasználás, tárolás
  • Egy adag = ízlés szerint
  • Nyersen fogyasztható vagy étel összetevőként használható

Tárolás: Jól zártan, száraz, hűvös, fény védett helyen

Leírás

Tápanyagokban gazdag Magas antioxidánstartalom Fokozhatja az immunitást Támogathatja a szív egészségét Javíthatja az emésztőrendszert Támogathatja a szem egészségét Javíthatja a haj és a bőr egészségét 


A világ egyes részein a mangót (mangifera indica) a „gyümölcsök királyának” hívják. Nagy, csonthéjas magja van. A mangó Indiában és Délkelet-Ázsiában őshonos, több mint 4000 éve termesztik. Több száz féle mangó létezik, mindegyik egyedi ízű, alakú, méretű és színű.

Ez a gyümölcs nem csak finom, hanem lenyűgöző táplálkozási profillal is büszkélkedhet. Tény, hogy tanulmányok a mangót és tápanyagait összefüggésbe hozzák olyan egészségügyi előnyökkel, mint például a jobb immunitás, emésztőrendszer és látás, valamint bizonyos ráktípusok alacsonyabb kockázata.

A mangó alacsony kalória-, mégis magas tápanyagtartalmú – különös tekintettel a C-vitaminra, amely támogatja az immunitást, a vas felszívódását, a növekedést és a regenerálódást.

A mangó több mint egy tucat különféle típusú polifenolt tartalmaz, beleértve a mangiferint, amely különösen hatékony. A polifenolok a testben antioxidánsként működnek.

A mangó kiváló forrása a folsavnak, számos B-vitaminnak, valamint az A, C, K és E vitaminoknak - ezek mindegyike hozzájárul az immunitás fokozásához.

A mangó magnéziumot, káliumot és mangiferin antioxidánst tartalmaz, amelyek mind támogatják az egészséges szívműködést.

A mangó emésztő enzimekkel, vízzel, élelmi rosttal és egyéb vegyületekkel rendelkezik, amelyek elősegítik az emésztőrendszer egészséges működését.

A mangó luteint, zeaxantint és A-vitamint tartalmaz - amelyek támogatják a szem egészségét. A lutein és a zeaxantin védelmet nyújthat a napfény ellen, míg az A-vitamin hiánya látási problémákat okozhat.

A mangó C-vitamint tartalmaz, amely rugalmasságot biztosít a bőrnek, megakadályozza a megereszkedést és a ráncok kialakulását. Ezenkívül A-vitamint is szolgáltat, amely szükséges a haj egészségéhez.

A mangó polifenolok leküzdhetik az oxidatív stresszt, amely a vastagbél-, tüdő-, prosztata-, emlő- és csontrákhoz kapcsolódik.

A mangó vitaminokban, ásványi anyagokban és antioxidánsokban gazdag, számos egészségügyi előnnyel bír, beleértve a potenciális rákellenes hatásokat, valamint a jobb immunitást, az emésztőrendszer, a szem, a bőr és a haj egészségét.

  • Tápanyagokban gazdag
  • Magas antioxidánstartalom
  • Fokozhatja az immunitást
  • Támogathatja a szív egészségét
  • Javíthatja az emésztőrendszert
  • Támogathatja a szem egészségét
  • Javíthatja a haj és a bőr egészségét 
  • Ismertetők, receptek, cikkek, hivatkozások A mangó fogyasztásának egészségügyi előnyei Adagolás, javasolt felhasználás, tárolás
  • Egy adag = ízlés szerint
  • Nyersen fogyasztható vagy étel összetevőként használható

Tárolás: Jól zártan, száraz, hűvös, fény védett helyen

Tájékoztatás

Az étrendkiegészítők fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

A termékek leírásait, összetevőinek listáját, a termékkel kapcsolatos információkat igyekszünk naprakészen tartani, de esetenként előfordulhat, hogy nem tudjuk elég gyorsan lekövetni a gyártó általi módosításokat. Kérjük, hogy felhasználás előtt minden esetben olvassák el a termék csomagolásán szereplő információkat.

Az oldalon található termékképek illusztrációk, frissítésük folyamatos, azonban előfordulhat korábbi csomagolással illusztrált termék. Megrendeléskor a termék neve és cikkszáma a mérvadó.

Hasonló termékek

Greenmark bio pisztácia 100 g

2.225 Ft 1.780 Ft
20%
A gyártó összes terméke: GreenMark
Cikkszám: 5999562481462
Raktáron

Naturmind chia mag, fekete, 500 g

2.230 Ft 1.784 Ft
20%
A gyártó összes terméke: BiOrganik-Naturmind
Cikkszám: 5999559313455
0 db (Beszerzés: 1-3 m.nap)

BiOrganik bio füge, 200 g

2.240 Ft 1.792 Ft
20%
A gyártó összes terméke: BiOrganik-Naturmind
Cikkszám: 5999559314087
0 db (Beszerzés: 1-3 m.nap)

Rapunzel pörkölt sós makadámia, 50 g

2.250 Ft
A gyártó összes terméke: Rapunzel
Cikkszám: 4006040036692
0 db (Beszerzés: 1-3 m.nap)

Rapunzel datolya szárított, őrölt, édesítésre , 250 g

2.255 Ft
A gyártó összes terméke: Rapunzel
Cikkszám: 4006040301158
0 db (Beszerzés: 1-3 m.nap)

Biomenü bio hántolt kendermag, 125 g

2.165 Ft 1.732 Ft
20%
A gyártó összes terméke: Biomenü
Cikkszám: 5999886305314
0 db (Beszerzés: 1-3 m.nap)

Bulkshop ananász aszalt 250g

2.270 Ft 1.816 Ft
20%
A gyártó összes terméke: Bulkshop
Cikkszám: 5999565030780
0 db (Beszerzés: 1-3 m.nap)

Naturfood aszalt vörös áfonya édesített, 400 g

2.140 Ft 1.712 Ft
20%
A gyártó összes terméke: Naturfood
Cikkszám: 5997664302036
0 db (Beszerzés: 1-3 m.nap)