Leírás és Paraméterek
A GMO mentes, kendermagból kivont 100% bio fehérje ideális választás a vegetáriánus és vegán étrendet követők számára.
Neked ajánljuk, ha napi fehérje szükségleted húsmentesen szeretnéd kiegészíteni, és sportoláshoz is, ha izmaidat szintetikus szerek nélkül fejlesztenéd.
A kender fogyasztása az emberiség történelmében hosszú időre nyúlik vissza. Közép-ázsiai eredetű növény, de ma a világon szinte mindenhol termesztik, mert jól alkalmazkodott a különböző éghajlati viszonyokhoz.
A kendermagban található fehérje az emberi szervezet számára a leginkább hasznosítható növényi eredetű fehérje. Könnyen emészthető, nagyon gyorsan felszívódik és mind a 21 aminosav megtalálható benne, köztük az a 8 esszenciális aminosav is, melyet az emberi szervezet nem képes előállítani. Fehérje és növényi (többszörösen telítetlen) zsírsavtartalmának (gamma linolénsav) köszönhetően elsőrendű energiaforrás, sportolóknak nélkülözhetetlen. Vitaminokat (A, B1, B2, B3, B6, C és E vitamint) és ásványi anyagokat is jelentős mennyiségben tartalmaz. A fehérjét a kendermag sajtolása és őrlése folyamán vonják ki, illetve a hidegen sajtolt olajok készítése során visszamaradt lepényt őrlik meg.
A fehérjeporok népszerű étrend-kiegészítők, különösen sportolók és testépítők körében, de azok is szívesen fogyasztják, akik természetes módon szeretnék növelni az izomtömegüket. A könnyen emészthető kendermag fehérje az egyik legnépszerűbb növényi eredetű fehérje, és a legújabb szereplő a szuperélelmiszerek piacán.
Az állati eredetű fehérjékkel ellentétben a kendermag fehérje por nem tartalmaz sem koleszterint, sem telített zsírokat, viszont káliumban gazdag, ezáltal segíthet egyensúlyban tartani az emberi szervezet víz-, és elektrolit háztartását.
Leírás
A GMO mentes, kendermagból kivont 100% bio fehérje ideális választás a vegetáriánus és vegán étrendet követők számára.
Neked ajánljuk, ha napi fehérje szükségleted húsmentesen szeretnéd kiegészíteni, és sportoláshoz is, ha izmaidat szintetikus szerek nélkül fejlesztenéd.
A kender fogyasztása az emberiség történelmében hosszú időre nyúlik vissza. Közép-ázsiai eredetű növény, de ma a világon szinte mindenhol termesztik, mert jól alkalmazkodott a különböző éghajlati viszonyokhoz.
A kendermagban található fehérje az emberi szervezet számára a leginkább hasznosítható növényi eredetű fehérje. Könnyen emészthető, nagyon gyorsan felszívódik és mind a 21 aminosav megtalálható benne, köztük az a 8 esszenciális aminosav is, melyet az emberi szervezet nem képes előállítani. Fehérje és növényi (többszörösen telítetlen) zsírsavtartalmának (gamma linolénsav) köszönhetően elsőrendű energiaforrás, sportolóknak nélkülözhetetlen. Vitaminokat (A, B1, B2, B3, B6, C és E vitamint) és ásványi anyagokat is jelentős mennyiségben tartalmaz. A fehérjét a kendermag sajtolása és őrlése folyamán vonják ki, illetve a hidegen sajtolt olajok készítése során visszamaradt lepényt őrlik meg.
A fehérjeporok népszerű étrend-kiegészítők, különösen sportolók és testépítők körében, de azok is szívesen fogyasztják, akik természetes módon szeretnék növelni az izomtömegüket. A könnyen emészthető kendermag fehérje az egyik legnépszerűbb növényi eredetű fehérje, és a legújabb szereplő a szuperélelmiszerek piacán.
Az állati eredetű fehérjékkel ellentétben a kendermag fehérje por nem tartalmaz sem koleszterint, sem telített zsírokat, viszont káliumban gazdag, ezáltal segíthet egyensúlyban tartani az emberi szervezet víz-, és elektrolit háztartását.
Tájékoztatás
Az étrendkiegészítők fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.
A termékek leírásait, összetevőinek listáját, a termékkel kapcsolatos információkat igyekszünk naprakészen tartani, de esetenként előfordulhat, hogy nem tudjuk elég gyorsan lekövetni a gyártó általi módosításokat. Kérjük, hogy felhasználás előtt minden esetben olvassák el a termék csomagolásán szereplő információkat.
Az oldalon található termékképek illusztrációk, frissítésük folyamatos, azonban előfordulhat korábbi csomagolással illusztrált termék. Megrendeléskor a termék neve és cikkszáma a mérvadó.