Leírás és Paraméterek
Az eritrit természetes cukoralkohol. Kis mennyiségben megtalálható gombákban, körtében, dinnyében, szőlőben, és erjesztéssel készült ételekben: borban, szójaszószban, sajtban. Mint a legtöbb cukoralkoholt, édesítőszerként használják. Édesítőereje 60-80%-a a közönséges cukorénak.
Növényi eredetű édesítőszer. Nem hizlal (energiatartalma 0), nem növeli a vércukorszintet és az inzulinválaszt (glikémiás indexe 0), használata biztonságos (nem okoz bélpanaszokat).
Leírás
Az eritrit természetes cukoralkohol. Kis mennyiségben megtalálható gombákban, körtében, dinnyében, szőlőben, és erjesztéssel készült ételekben: borban, szójaszószban, sajtban. Mint a legtöbb cukoralkoholt, édesítőszerként használják. Édesítőereje 60-80%-a a közönséges cukorénak.
Növényi eredetű édesítőszer. Nem hizlal (energiatartalma 0), nem növeli a vércukorszintet és az inzulinválaszt (glikémiás indexe 0), használata biztonságos (nem okoz bélpanaszokat).