Leírás és Paraméterek
Az egyik legsokoldalúbban felhasználható növényt, a bambuszt a konyhaművészet is felfedezte magának. A liszt állagú alapanyag egyedülálló, újító komponense az ízletes fogásoknak, mely jól beilleszthető a modern étrendekbe is.
Gazdagítsa ételeit a természetes Nature Cookta Bambuszrost hozzáadásával, hogy a család asztalára mindig rostdús ételek kerülhessenek! Egyáltalán nem rejt magában tartósítószert és allergéneket. A 100%-ban növényi rostot a bambusz szárából nyerik.
A bambusz történelmi különlegességei
A pázsitfűfélék családjába tartozó bambusz eredeti hazája Közép-Kína. Termesztésére vonatkozó feljegyzéseket már i.e. 100-ból is találunk. Mivel a 19. század közepéig tévesen trópusi növénynek vélték, ezért nem is javasolták ültetését Európában. Egyedülálló tulajdonságaival az idők során világszerte felhívta magára a figyelmet. A jövő növényének titulált örökzöldnek a gyökérrendszere nagyon gazdag tápanyagokban, ez teszi lehetővé rendkívül gyors növekedését. Egyes fajtái 1 métert is nőhetnek 24 óra leforgása alatt. Hihetetlen alkalmazkodó- és túlélőképességét mutatja, hogy ellenáll a mínusz 20 °C-os hidegnek is.
A bambuszt az egyik leghatékonyabb és leggazdaságosabb élőlényként tartják számon. Mintegy 1500 féle felhasználási lehetősége közül ma már a konyhai alkalmazása is nagy népszerűségnek örvend.
A bambuszrost a konyhában
Speciális ételek összetevőjeként olyan feladatokat lát el, amelyek az emberi testet igyekeznek a legjobb formában tartani. A bambuszrost duzzasztóképessége miatt vizet szív magába, ezért a tészták készítésénél térfogatnövelő hatású; állagukat lággyá, omlóssá varázsolja. A húsok sütése közben kevesebb zsír felszívódását teszi lehetővé. Nem csak lazítja és javítja az aprósütemények és péksütemények textúráját és ízét, hanem az eltarthatósági idejét is meghosszabbítja. Alkalmazásával az elkészült ételek szeletelése is könnyebbé válik, a pékáruk kérge pedig kifogástalan minőségűvé. A nap bármely szakaszának étkezésébe illeszthető: legyen szó főzelékek sűrítéséről, vagy kakaós csiga sütéséről.
A bambuszrost használata kényelmes módja annak, hogy hogyan pótoljuk vagy egészítsük ki a napi rostszükségletünket.
A terméket száraz, jól szellőztetett helyen tárolja!
A bambuszrost fogyasztása nem helyettesíti az egészséges életmódot és a változatos, kiegyensúlyozott étrendet.
Tartalmaz: 100% bambuszrost
Átlagos tápérték 100 g-ban:
energia: 770 kJ/ 192kcal
zsír: 0 g
ebből telített zsírsavak: 0 g
szénhidrát: 0,1g
ebből cukor: <0,1 g
rost: 96 g
fehérje: 0 g
só: 0,19 g
g | 150 |
db | 1 |
Leírás
Az egyik legsokoldalúbban felhasználható növényt, a bambuszt a konyhaművészet is felfedezte magának. A liszt állagú alapanyag egyedülálló, újító komponense az ízletes fogásoknak, mely jól beilleszthető a modern étrendekbe is.
Gazdagítsa ételeit a természetes Nature Cookta Bambuszrost hozzáadásával, hogy a család asztalára mindig rostdús ételek kerülhessenek! Egyáltalán nem rejt magában tartósítószert és allergéneket. A 100%-ban növényi rostot a bambusz szárából nyerik.
A bambusz történelmi különlegességei
A pázsitfűfélék családjába tartozó bambusz eredeti hazája Közép-Kína. Termesztésére vonatkozó feljegyzéseket már i.e. 100-ból is találunk. Mivel a 19. század közepéig tévesen trópusi növénynek vélték, ezért nem is javasolták ültetését Európában. Egyedülálló tulajdonságaival az idők során világszerte felhívta magára a figyelmet. A jövő növényének titulált örökzöldnek a gyökérrendszere nagyon gazdag tápanyagokban, ez teszi lehetővé rendkívül gyors növekedését. Egyes fajtái 1 métert is nőhetnek 24 óra leforgása alatt. Hihetetlen alkalmazkodó- és túlélőképességét mutatja, hogy ellenáll a mínusz 20 °C-os hidegnek is.
A bambuszt az egyik leghatékonyabb és leggazdaságosabb élőlényként tartják számon. Mintegy 1500 féle felhasználási lehetősége közül ma már a konyhai alkalmazása is nagy népszerűségnek örvend.
A bambuszrost a konyhában
Speciális ételek összetevőjeként olyan feladatokat lát el, amelyek az emberi testet igyekeznek a legjobb formában tartani. A bambuszrost duzzasztóképessége miatt vizet szív magába, ezért a tészták készítésénél térfogatnövelő hatású; állagukat lággyá, omlóssá varázsolja. A húsok sütése közben kevesebb zsír felszívódását teszi lehetővé. Nem csak lazítja és javítja az aprósütemények és péksütemények textúráját és ízét, hanem az eltarthatósági idejét is meghosszabbítja. Alkalmazásával az elkészült ételek szeletelése is könnyebbé válik, a pékáruk kérge pedig kifogástalan minőségűvé. A nap bármely szakaszának étkezésébe illeszthető: legyen szó főzelékek sűrítéséről, vagy kakaós csiga sütéséről.
A bambuszrost használata kényelmes módja annak, hogy hogyan pótoljuk vagy egészítsük ki a napi rostszükségletünket.
A terméket száraz, jól szellőztetett helyen tárolja!
A bambuszrost fogyasztása nem helyettesíti az egészséges életmódot és a változatos, kiegyensúlyozott étrendet.
Tartalmaz: 100% bambuszrost
Átlagos tápérték 100 g-ban:
energia: 770 kJ/ 192kcal
zsír: 0 g
ebből telített zsírsavak: 0 g
szénhidrát: 0,1g
ebből cukor: <0,1 g
rost: 96 g
fehérje: 0 g
só: 0,19 g
Tájékoztatás
Az étrendkiegészítők fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.
A termékek leírásait, összetevőinek listáját, a termékkel kapcsolatos információkat igyekszünk naprakészen tartani, de esetenként előfordulhat, hogy nem tudjuk elég gyorsan lekövetni a gyártó általi módosításokat. Kérjük, hogy felhasználás előtt minden esetben olvassák el a termék csomagolásán szereplő információkat.
Az oldalon található termékképek illusztrációk, frissítésük folyamatos, azonban előfordulhat korábbi csomagolással illusztrált termék. Megrendeléskor a termék neve és cikkszáma a mérvadó.