Leírás és Paraméterek
A teriyaki hagyományosan a szójaszósz, szaké vagy mirin, és cukor vagy méz elegyítéséből és hevítéséből készül. A szószt felforralják, majd addig hűtik, amíg el nem érik a megfelelő sűrűséget. Az így elkészült szószt pl. zöldség marinírozására, grillezéshez, roston sütéshez használják. Az Asian Home Gourmet Teriyaki szósz (sűrű) használatával könnyedén pácolhatja az összetevőket, például a halat vagy a húst, és grillezés után csodálatos bevonatot adhat nekik a mártással A teriyaki szósz használata Japánból terjedt el az egész világon.
Összetevők: barna cukor, szójaszósz (szójabab, liszt, só, cukor), víz, glükózszirup, rizsbor (rizs, élesztő, víz), módosított keményítő (tápióka).
Leírás
A teriyaki hagyományosan a szójaszósz, szaké vagy mirin, és cukor vagy méz elegyítéséből és hevítéséből készül. A szószt felforralják, majd addig hűtik, amíg el nem érik a megfelelő sűrűséget. Az így elkészült szószt pl. zöldség marinírozására, grillezéshez, roston sütéshez használják. Az Asian Home Gourmet Teriyaki szósz (sűrű) használatával könnyedén pácolhatja az összetevőket, például a halat vagy a húst, és grillezés után csodálatos bevonatot adhat nekik a mártással A teriyaki szósz használata Japánból terjedt el az egész világon.
Összetevők: barna cukor, szójaszósz (szójabab, liszt, só, cukor), víz, glükózszirup, rizsbor (rizs, élesztő, víz), módosított keményítő (tápióka).