Leírás és Paraméterek
Az Alce Nero szerves teljes kiőrlésű spagetti előállításához kizárólag organikus teljes durumbúza-búzadara kerül felhasználásra, vagyis teljes kiőrlésű őrlésével nyerik finomítások vagy kiegészítések nélkül.
Összetevők: szerves durumbúza teljes kiőrlésű búzadara, víz.
Tárolás: Száraz és hűvős helyen tárolandó.
Átlagos tápérték 100 g termékben:
Energia: 1447kJ / 342 kcal
Zsírok: 1,9 g, ebből telített zsírsavak: 0,3 g
Szénhidrátok: 66 g, ebből cukrok: 3,2 g
Rostok: 7,8 g
Fehérje: 12 g
Só: 0 g
g | 500 |
db | 1 |
Leírás
Az Alce Nero szerves teljes kiőrlésű spagetti előállításához kizárólag organikus teljes durumbúza-búzadara kerül felhasználásra, vagyis teljes kiőrlésű őrlésével nyerik finomítások vagy kiegészítések nélkül.
Összetevők: szerves durumbúza teljes kiőrlésű búzadara, víz.
Tárolás: Száraz és hűvős helyen tárolandó.
Átlagos tápérték 100 g termékben:
Energia: 1447kJ / 342 kcal
Zsírok: 1,9 g, ebből telített zsírsavak: 0,3 g
Szénhidrátok: 66 g, ebből cukrok: 3,2 g
Rostok: 7,8 g
Fehérje: 12 g
Só: 0 g
Tájékoztatás
Az étrendkiegészítők fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.
A termékek leírásait, összetevőinek listáját, a termékkel kapcsolatos információkat igyekszünk naprakészen tartani, de esetenként előfordulhat, hogy nem tudjuk elég gyorsan lekövetni a gyártó általi módosításokat. Kérjük, hogy felhasználás előtt minden esetben olvassák el a termék csomagolásán szereplő információkat.
Az oldalon található termékképek illusztrációk, frissítésük folyamatos, azonban előfordulhat korábbi csomagolással illusztrált termék. Megrendeléskor a termék neve és cikkszáma a mérvadó.