Leírás és Paraméterek
Asian Home Gourmet termék az ázsiai ételek kedvelőinek. Ízesítőpaszta az indiai kantoni sült rizs étel készítéséhez. A mindennapi fűszerezéshez, amely a rizsadagokat még különlegesebbé teszi, ez az instant fűszeres tasak a Yangzhou híres sült rizsfőzésének élénk, pikáns ízét biztosítja. A szójaszósszal és paradicsompürével gazdagon fűszerezett paszta színpompásan áztatja a rizst, és ez a mogyoróhagyma-alapú paszta kiegyensúlyozza a pikáns harapást a jól lekerekített fokhagymás ropogós ízzel. Csodálatos ízt építhet a rizsételekbe, és remek módja a maradékok feldobásának, egyszerűen keverje ezt az ízletes pasztát egy kevert sült ételbe, kedvenc húsával és zöldségeivel.
Hozzávalók 4 személyre:
- 1 csomag fűszerpaszta sült rizshez kantoni módra
- 2-3 evőkanál növényi olaj
- 1 nagy hagyma, vékonyan felszeletelve
- 100 g garnélarák, sonka vagy szalonna
- 650 g főtt rizs
- 2 tojás, felütve
- 100 g vegyes zöldség
- Apróra vágott újhagyma és piros chili a körethez
Elkészítés:
1. Melegítsük fel az olajat egy serpenyőben mérsékelt hőmérsékleten. Adja hozzá a hagymát, a garnélarákot, a sonkát vagy a szalonnát, és főzze 3 percig.
2. Adja hozzá a rizst és a fűszerpasztát, és pirítsa az egészet további 2 percig.
3. Csúsztassuk az egészet a serpenyő egyik oldalára. A másik oldalon 1 percig pirítsa a tojásokat, majd keverje a rizses keverék alá. Adja hozzá a vegyes zöldségeket, és főzze még 2 percig, amíg minden átforrósodik. Díszítse fel és tálalja forrón.
Összetevők: Mogyoróhagyma, szójaolaj, szójaszósz (víz, szójabab, búzaliszt, cukor, só), paradicsompüré, só, fokhagyma, hagyma, fekete, szójaszósz (cukor, só, víz, szójabab, búzaliszt), bors.
Allergén: szója, glutén
Átlagos tápérték 100 g / ml termékben:
Energia: 887 kJ/ 212 kcal
Zsír: 16 g
-ebből telített: 2,5 g
Szénhidrát: 14 g
-ebből cukor: 3 g
Fehérje: 2,5 g
Só: 16,3 g
Tárolás: száraz, hűvös helyen.
Leírás
Asian Home Gourmet termék az ázsiai ételek kedvelőinek. Ízesítőpaszta az indiai kantoni sült rizs étel készítéséhez. A mindennapi fűszerezéshez, amely a rizsadagokat még különlegesebbé teszi, ez az instant fűszeres tasak a Yangzhou híres sült rizsfőzésének élénk, pikáns ízét biztosítja. A szójaszósszal és paradicsompürével gazdagon fűszerezett paszta színpompásan áztatja a rizst, és ez a mogyoróhagyma-alapú paszta kiegyensúlyozza a pikáns harapást a jól lekerekített fokhagymás ropogós ízzel. Csodálatos ízt építhet a rizsételekbe, és remek módja a maradékok feldobásának, egyszerűen keverje ezt az ízletes pasztát egy kevert sült ételbe, kedvenc húsával és zöldségeivel.
Hozzávalók 4 személyre:
- 1 csomag fűszerpaszta sült rizshez kantoni módra
- 2-3 evőkanál növényi olaj
- 1 nagy hagyma, vékonyan felszeletelve
- 100 g garnélarák, sonka vagy szalonna
- 650 g főtt rizs
- 2 tojás, felütve
- 100 g vegyes zöldség
- Apróra vágott újhagyma és piros chili a körethez
Elkészítés:
1. Melegítsük fel az olajat egy serpenyőben mérsékelt hőmérsékleten. Adja hozzá a hagymát, a garnélarákot, a sonkát vagy a szalonnát, és főzze 3 percig.
2. Adja hozzá a rizst és a fűszerpasztát, és pirítsa az egészet további 2 percig.
3. Csúsztassuk az egészet a serpenyő egyik oldalára. A másik oldalon 1 percig pirítsa a tojásokat, majd keverje a rizses keverék alá. Adja hozzá a vegyes zöldségeket, és főzze még 2 percig, amíg minden átforrósodik. Díszítse fel és tálalja forrón.
Összetevők: Mogyoróhagyma, szójaolaj, szójaszósz (víz, szójabab, búzaliszt, cukor, só), paradicsompüré, só, fokhagyma, hagyma, fekete, szójaszósz (cukor, só, víz, szójabab, búzaliszt), bors.
Allergén: szója, glutén
Átlagos tápérték 100 g / ml termékben:
Energia: 887 kJ/ 212 kcal
Zsír: 16 g
-ebből telített: 2,5 g
Szénhidrát: 14 g
-ebből cukor: 3 g
Fehérje: 2,5 g
Só: 16,3 g
Tárolás: száraz, hűvös helyen.